скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
25
200
вівторки :
23
184
середи :
22
176
четверги :
23
184
п'ятниці :
24
192
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
936
заробітна плата (€):
18720
0
0
0
0
0
24
24
0
1
2
1
0
0
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
Standard

Святкових днів у цьому періоді:

Assumption : 
All Saints' Day : 
Independence Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
..в Poland
сьогодні, понеділок, 16 липень, 2018

робочий день : так
тиждень : 29 / 52
день року : 197 / 365
робочий день року : 136 / 252
приурочувати (UTC +01) : 17:55
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
05:55

UTC
-09
Alaska
07:55

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
08:55

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
09:55

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
10:55

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
11:55

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
11:55

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
12:55

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
14:55

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
16:55

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
17:55

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
18:55

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
18:55

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
21:40

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
22:55

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
23:55

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
00:55 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
01:55 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
03:55 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
черв.

16
17:55
UTC +01
Калькулятор
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Russia
Ukraine
France
United Kingdom
Österreich
USA
Suisse
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
Italia
España
South Africa
New Zealand
Israel
Sweden
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






контакти
Excel