скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
52
416
середи :
51
408
четверги :
52
416
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2040
заробітна плата (€):
40800
0
0
0
0
0
52
52
2
0
2
1
2
2
4
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1992 :

New Year's Day : 
Epiphany : 
Easter Sunday : 
Easter Monday : 
Labour Day : 
Constitution Day : 
Pentecost Sunday : 
Corpus Christi : 
Assumption : 
All Saints' Day : 
Independence Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
..в Poland
сьогодні, середа, 19 грудень, 2018

робочий день : так
тиждень : 51 / 52
день року : 353 / 365
робочий день року : 246 / 252
приурочувати (UTC +01) : 09:43
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
22:43 (-1)

UTC
-09
Alaska
23:43 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
00:43

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
01:43

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
02:43

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
03:43

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
04:43

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
05:43

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
07:43

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
08:43

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
09:43

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
10:43

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
11:43

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
14:28

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
15:43

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
16:43

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
17:43

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
19:43

UTC
+12
Auckland, Wellington
21:43

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
груд.

19
09:43
UTC +01
Калькулятор
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Russia
Ukraine
France
United Kingdom
Österreich
USA
Suisse
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
Italia
España
South Africa
New Zealand
Israel
Sweden
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






API
контакти
Excel