скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408
вівторки :
50
400
середи :
50
400
четверги :
49
392
п'ятниці :
52
416
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2016
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
52
52
2
2
2
3
0
1
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
Standard

Святкові дні в році 2018 :

New Year's Day : 
Epiphany : 
Easter Sunday : 
Easter Monday : 
Labour Day : 
Constitution Day : 
Pentecost Sunday : 
Corpus Christi : 
Assumption : 
All Saints' Day : 
Independence Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
..в Poland
сьогодні, середа, 18 липень, 2018

робочий день : так
тиждень : 29 / 52
день року : 199 / 365
робочий день року : 138 / 252
приурочувати (UTC +01) : 08:34
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
20:34 (-1)

UTC
-09
Alaska
22:34 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
23:34 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
00:34

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
01:34

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
02:34

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
02:34

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
03:34

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
05:34

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
07:34

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
08:34

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
09:34

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
09:34

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
12:19

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
13:34

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
14:34

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
15:34

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
16:34

UTC
+12
Auckland, Wellington
18:34

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
черв.

18
08:34
UTC +01
Калькулятор
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Russia
Ukraine
France
United Kingdom
Österreich
USA
Suisse
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
Italia
España
South Africa
New Zealand
Israel
Sweden
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






контакти
Excel