скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
50
400
середи :
50
400
четверги :
51
408
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2008
заробітна плата (€):
40160
0
0
0
0
0
52
53
3
2
2
1
1
1
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2006 :

New Year's Day : 
Epiphany : 
Easter Sunday : 
Easter Monday : 
Labour Day : 
Constitution Day : 
Pentecost Sunday : 
Corpus Christi : 
Assumption : 
All Saints' Day : 
Independence Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
Визначте період
..в Poland
сьогодні, середа, 23 вересень, 2020

робочий день : так
тиждень : 39 / 52
день року : 267 / 366
робочий день року : 186 / 255
приурочувати (UTC +01) : 23:44
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
11:44

UTC
-09
Alaska
13:44

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
14:44

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
15:44

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
16:44

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
17:44

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
17:44

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
18:44

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
20:44

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
22:44

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
23:44

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
00:44 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
00:44 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
03:29 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
04:44 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
05:44 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
06:44 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
07:44 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
09:44 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
вер.

23
23:44
UTC +01
Калькулятор
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Russia
Ukraine
France
United Kingdom
Österreich
USA
Suisse
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
Italia
España
South Africa
New Zealand
Israel
Sweden
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel