скільки робочих та святкових днів

з  
по

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2022 :

New Year's Day : 
Epiphany : 
Easter Sunday : 
Easter Monday : 
Labour Day : 
Constitution Day : 
Pentecost Sunday : 
Corpus Christi : 
Assumption : 
All Saints' Day : 
Independence Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
Визначте період
..в Poland
сьогодні, неділя, 20 червень, 2021

робочий день :
тиждень : / 52
день року : 0 / 0
робочий день року : 0 / 0
приурочувати (UTC +01) : 13:50
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
01:50

UTC
-09
Alaska
03:50

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
04:50

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
05:50

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
06:50

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
07:50

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
07:50

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
08:50

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
10:50

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
12:50

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
13:50

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
14:50

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
14:50

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
17:35

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
18:50

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
19:50

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
20:50

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
21:50

UTC
+12
Auckland, Wellington
23:50

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
черв.

20
13:50
UTC +01
Калькулятор
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Russia
Ukraine
France
United Kingdom
Österreich
USA
Suisse
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
Italia
España
South Africa
New Zealand
Israel
Sweden
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel