скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
51
408
середи :
52
416
четверги :
50
400
п'ятниці :
53
424
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2040
заробітна плата (€):
40800
0
0
0
0
0
52
52
3
1
0
3
0
2
4
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2004 :

New Year's Day : 
Epiphany : 
Easter Sunday : 
Easter Monday : 
Labour Day : 
Constitution Day : 
Pentecost Sunday : 
Corpus Christi : 
Assumption : 
All Saints' Day : 
Independence Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
..в Poland
сьогодні, четвер, 4 червень, 2020

робочий день : так
тиждень : 23 / 52
день року : 156 / 366
робочий день року : 108 / 255
приурочувати (UTC +01) : 05:45
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
17:45 (-1)

UTC
-09
Alaska
19:45 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
20:45 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
21:45 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
22:45 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
23:45 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
23:45 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
00:45

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
02:45

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
04:45

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
05:45

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
06:45

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
06:45

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
09:30

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
10:45

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
11:45

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
12:45

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
13:45

UTC
+12
Auckland, Wellington
15:45

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
черв.

04
05:45
UTC +01
Калькулятор
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Russia
Ukraine
France
United Kingdom
Österreich
USA
Suisse
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
Italia
España
South Africa
New Zealand
Israel
Sweden
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні  
Опис *
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel