скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
52
416h
вівторки :
50
400h
середи :
50
400h
четверги :
49
392h
п'ятниці :
51
408h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2016h
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
52
53
1
2
2
3
1
0
4
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2012 :

New Year's Day : 
Epiphany : 
Easter Sunday : 
Easter Monday : 
Labour Day : 
Constitution Day : 
Pentecost Sunday : 
Corpus Christi : 
Assumption : 
All Saints' Day : 
Independence Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
..в Poland
сьогодні, четвер, 12 грудень, 2019

робочий день : так
тиждень : 50 / 52
день року : 346 / 365
робочий день року : 240 / 251
приурочувати (UTC +01) : 21:32
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
10:32

UTC
-09
Alaska
11:32

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
12:32

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
13:32

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
14:32

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
15:32

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
16:32

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
17:32

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
19:32

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
20:32

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
21:32

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
22:32

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
23:32

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
02:17 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
03:32 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
04:32 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
05:32 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
07:32 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
09:32 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
груд.

12
21:32
UTC +01
Калькулятор
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Russia
Ukraine
France
United Kingdom
Österreich
USA
Suisse
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
Italia
España
South Africa
New Zealand
Israel
Sweden
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel